Vad kan du göra när han blir avlägsen

Kvinnor frågar hela tiden vad det innebär när en man blir avlägsen. För att utveckla ett bra förhållande måste du först förstå männen. Utan det gissar du alltid och det leder vanligtvis till att göra dåliga val. Det kan finnas många anledningar som en man blir avlägsen.

Nästan alltid, när en man är orolig över pengar, jobb, barn, hälsa, föräldrar eller något antal saker, kommer han att fokusera på vad problemet eller problemet är. Det är naturligt för de flesta män. Om han just börjar börja med dig, kan du snabbt bli ett avlägset minne.

Om du vet att något sådant här händer, måste du backa och ge honom utrymme.

Men för ofta är det här när en kvinna blir orolig och börjar ringa, text, e-post, bli klumpig, nagla, klaga, som alla är verkligen oattraktiva.

Ett av de vanligaste föremålen på de flesta mänens lista över vad de tycker är attraktivt är förtroende. Allt det behövande beteendet är inte bara oattraktivt, det är rättvist motstötande. Om du bara träffar, kommer han sannolikt att bli ännu mer avlägsen tills han slutligen slutar ringa alla tillsammans.

Mitt råd är alltid vänta och titta, men ta hand om dina egna behov. Bli aldrig en dörrmatta, väntar bara på honom, men var inte en nag heller. Ge bara honom sitt utrymme, och se om han kommer omkring. Du borde bara vara med en man som är väldigt exalterad att ha dig i sitt liv. När en man blir avlägsen utan någon uppenbar anledning, är det oförskämt. Du borde inte vilja vara med en man som är så obetydlig. Dating handlar om att lära sig om en man du ser är någon du vill engagera dig i. Det är inte dags att börja bilda ett förhållande.

Om han håller sig avlägsen och slutar ringa, det du borde säga till dig själv är, “Tack för att du meddelade dig att du inte är rätt man för mig.”

Från mitt hjärta till din,

För att lära mig alla mina hemligheter om män vill du få din egen kopia av Men Made Easy direkt.
Fotokrediter: Andrew Stawarz
Mer från dating tips för att hitta kärlek

Dating tips för att hitta kärlek rekommenderas
Skadliga interaktionsmönster – vilka gör du och vad kan hjälpa | tankar från en terapeut (tankar från en terapeut)
Wellness med eufori … ibland vad du vill … du kanske redan har (tankar från en terapeut)