Varför gillar jag verkligen videochattning

Jag har läst många artiklar av individer som anger varför de hatar videochattar. Det verkar som om många av dessa författare tror att videosamtal är besvärliga plus att de aldrig får ljudråd under hela samtalet. Människor verkar bli för nervösa för bilden, tycker att de måste förbli koncentrerade mot den person de ringer för hela telefonsamtalets varaktighet etc. Varför väsen på video chattar om detta sägs vara vår mest eftertida framtid tech.

Det verkar som att människor skapar en större mängd videosamtal jämfört med vad de borde vara. Videosamtal är vad TV: n skulle radio. Videosamtal lägger till känslor för samtal. Efter att jag skapat ett videosamtal med min kompis stirrar jag inte in i min palas ögon hela samtalet och det prissätter jag till. Vi tittar på varandra, han / hon visar mig något i sitt rum (oftast) de kan senare bläddra på nätet medan jag ska utföra samma sak så vi fortsätter att samtala. Den tjänar bara till att inkludera bilder för en ljudkonversation. Ingen förväntar dig att absolut stirra in i ögonen på någon du talar med i materiell existens hela samtalet. Det kan vara otäckt.

Telefonsamtal är fantastiska för konversation, men video lägger till mer känsla och mycket mer känslor och ju mer videochatt desto större är det ytterligare känslan du får när du kan börja se den person du pratar med. När individen är en kompis finns det inget krav på klumpighet, du sitter bara lägre och pratar. Som med den fysiska världen bryr de inte alltid din bild och du bryr dig inte alltid hur de ser ut. Varför om det är väsen då?

Huruvida samtalet är genom att använda en make / maka varför skulle det vara klumpighet, borde du inte leta efter den person du har känslor för? Att se individen borde få dig att bli mer upphetsad som om du märker dem fysiskt.

Videochattar är fantastiska. Människor råkar anses vara visuellt stimulerade och videosamtal ökar känslorna till konversationer, de är närmaste mot känslan av att verkligen använda den person du talar med. Personer som tycker att videochattar inte är en del av mänsklig instinkt, prata som de som trodde att tv-apparater var en kram eller trodde att ingen ville ha datorer inom sitt hem.

Videosamtal skulle vara utvecklingen av synkron kommunikation online. Det har funnits många människor som säger att konsumenter föredrar asynkron kommunikation men fram till den dag som folk slutar prata med varandra i person synkron kommunikation offline och online kommer att förbli. (Också jag är inte säker på dig, men jag hatar avvaktan på svar) Asynkron kommunikation kommer till någon del vidare att säljas och existera tillsammans med synkron kommunikation men jag pricierar att dominera synkron kommunikation inom en snar framtid.

Också är inte någon första gången konversation besvärlig. Första datum är vanligtvis obekväma, första samtal är för osv. Om folk hävdar att många videoklipprogram har subkomponent videokvalitet eller låter inom verkligheten, kan det vara ett oändligt mer tilltalande argument. Men rädsla för att videosamtal är inte mänsklig instinkt är löjligt för att människor ständigt har trossat vad individer tyckte var inte deras mänskliga instinkt tidigare.