5 måste läsa dating tips för killar

Om du vill locka en kvinna måste du börja processen genom att dyka först i kvinnans sinne. Det låter skrämmande, eller hur? Det är ingen överraskning för dig eller någon annan man att kvinnor och män är dramatiskt olika. De ser inte världen genom samma uppsättning ögon som män gör. Om du vill förföra en kvinna börjar allt med hennes hjärna.

Män är logiska Återigen, det är information du redan visste. Kvinnor är också logiska men på ett mycket annat sätt. En kvinnas sinne är inte så analytisk som en mans. Kvinnor är mycket mer känslomässiga i sitt logiska sätt att tänka sig. Om de inte känner något särskilt, kommer den logiska delen av sin hjärna inte att vara förlovad. Därför är det viktigt att du förstår från get-go hur man överklagar den känslomässiga delen av en kvinna.
För att få bästa möjliga chans med vilken kvinna du väljer väljer du de fem grundläggande reglerna för dating:

Låt din närvaro vara känd

Vi har alla sett de romantiska filmerna där ett par att låsa ögon över ett trångt rum. Lita inte på ödet för att få drömkvinnan. Om du upptäcker någon du tycker är otroligt attraktiv, prata med henne. Vänta inte på det perfekta ögonblicket. Du måste skapa det ögonblicket själv. Gå upp till henne, presentera dig själv och hon kommer genast veta att du är intresserad. Det ger henne också chansen att återkomma intresset eller göra en ursäkt för varför hon inte kan prata med dig.

Varning till denna metod: Var inte påträngande. Om du säger hej och berätta för henne ditt namn och hon ignorerar dig, fortsätt. Ingen gillar en kille som inte kan ta en subtil eller inte så snygg ledtråd. Håll din uppfattning om dig och du kommer att göra det bra.

Led konversationen

Oavsett vad vi har hört talas om hur kvinnor vill ta kontroll över sina relationer, behöver de fortfarande en man för att leda samtalet. När du närmar dig en kvinna, ha något klart att börja dialogen. Det kan ha något att göra med den plats du befinner dig i, eller kanske finns det en stor nyhetshistoria som har tagit allas uppmärksamhet. Det kan höra lamm men om du kan börja en konversation om ett ämne som hon känner sig bekväm med, blir hon mycket mer mottaglig för att spendera mer tid med dig.

Varning för denna metod: Tal inte över henne. Om du tar upp det stora spelet som spelas för närvarande på tv-skärmen i baren du är med, bli inte avskräckad om hon börjar prata om någonting annat helt och hållet. När du har satt samtalet i rörelse, låt henne ta det i den riktning hon behöver för att ta det. Du vill inte att hon genast ska se dig som överväldigande och aggressiv.

Håll dina händer för dig själv

Det är svårt att motstå frestelsen hos en vacker kvinna, men kroppsspråk talar volymer när du träffas först. Så mycket som du kanske tror är det okej att nå ut och röra vid armbågen eller lägga handen på ryggen, kan hon faktiskt ta det som ett hotande tecken. Respektera hennes utrymme när du två träffas och låt henne styra dig mot vad hon är bekväm med. Beviljas, visar intresse kommer oundvikligen att involvera att röra henne, men låt henne bestämma när, var och hur det händer.

Tillvägagångssätt till denna metod: Vissa kvinnor älskar känslan av beröring och du kan vara i sällskap med en kvinna som når ut för att ta hand om dig eller vila handen på knäet. Självklart vill du inte dra tillbaka eller avskräcka henne på något sätt när hon visar den här nivån av intresse. Låt henne leda vägen och du hjälper henne att känna sig trygg, respekterad och säker.

Var autentiskt du

Det är frestande att vilja pumpa upp vem du är, eller hur? Om du inte har det jobb du vill ha just nu kan det tyckas som en bra idé att berätta för en kvinna som du precis träffat att du faktiskt är VD för ditt eget företag när du bara arbetar i försäljningen just nu. Var inte oärlig om någonting. Det är svårt att alltid följa den här regeln när du vill imponera på en bra kvinna, men låt oss vara realistiska. Om du säger en liten lögn för att få hennes uppmärksamhet kan det bli något oöverstigligt när du två blir seriösa. Det ögonblick som hon inser att du inte var ditt äkta jag med henne; hon bultar sig för dörren.

Varning till denna metod: Det finns ingen anledning eller fördel att dela mer än vad du behöver på de första datumen. Håll lite tillbaka på din historia och ditt hjärta och sinnes inre verk tills du två lär känna varandra bättre. Att lägga hela din historia, hopp och drömmar i hennes knä för snart kommer sannolikt att skrämma henne bort. Låt förhoppningen att lära känna dig bygga.

Bo inom din komfortzon

Det har sagts att vi alla känner oss mest övertygade när vi är i välbekanta och säkra miljöer. När du vågar in i den spännande världen att bygga upp en förbindelse med den kvinna du är intresserad av, vågar inte för långt bort din egen personliga väg. Du kommer att imponera på henne mer och hålla henne förlovad om du spenderar tid med henne på platser du känner dig mest hemma. Du kanske tror att det är en bra idé att boka bord på den trendigaste nya restaurangen men om du aldrig har varit där, kan du bara vara upptagen med alla nya känslor för att helt investera dig själv i ditt datum.

Tillvägagångssätt till denna metod: När ditt band växer är det bra att vara spontan, så försök med nya saker just nu. Ett av de bästa sätten att fånga och hålla kvinnans uppmärksamhet är att visa henne vad din värld har att erbjuda. När du känner dig trygg i sitt intresse, överraska henne på alla sätt du kan. Kvinnor älskar att känna sig som om de män som älskar dem, skulle flytta himmel och jord för att se ett leende i ansiktet.

CategoriesDating Tips för män
Tagsdating tips för killar, fem dating tips, få en tjej att vilja ha dig, hur man får en kvinna att vilja ha dig
«3 dating tips varje man behöver!
Sättet att göra någon kvinna vill ha dig »