Fråga en tjej och få henne att visa upp

Begreppet att fråga en tjej skulle inte behandlas mer. Killar skulle alltid vilja veta vad man ska säga till en tjej för att få henne att snabbt dyka upp. Det är en besvikelse att bli upptagen av en tjej som lovade att dyka upp, mycket nedslående när hon inte vill välja ditt samtal. kvinnor kan förändras i delade sekunder, de kan sätta dig ner en minut före ett datum.

Eller de kan vända dig ner innan du frågar.

Ja … det här är vanligt och killar vet inte det än att kvinnor kunde slå dig ner innan du frågar och det är vårt eget gör. Några saker fungerar och vissa doser inte. När du träffar en tjej och börjar med den där dumma inställningen som jag brukar göra några år tillbaka innan jag lärde mig vad som fungerar, skulle jag ringa som tio gånger på en dag, fråga om henne och berätta för henne när jag går ut, om jag skrattar jag säger till henne även när jag går “Hej älskling var är du? Gissa vad jag går!” som jag inte har gått förr. Jag gör allt detta för att få henne att locka mig och förmodligen skapa en lugnande grund för att fråga henne.

Att fråga en tjej innebär något slags förfrågningsfrågor och huvudfrågan ber dig att se till att hon skulle säga ja.

På vilket sätt? genom att läsa hennes kroppsspråk och alla andra språk som kvinnor talar. Det är vår attityd som får kvinnor att locka till oss något som vi ser men mest tid det är vår attityd. Du vaknar inte bara en morgon och frågar en tjej. du måste bygga sin attraktion först.

Mer om förförelse tekniker här. Vad vi tror får kvinnor springa efter oss hjälper bara att hålla dem borta … ge komplimanger och köpa presenter och alla de “snälla ta mig” attityd. Varje minut som ringer och textning tycks berätta för dem att vi älskar dem men det berättar också för dem att vi är som alla andra och det är när de börjar dra sig tillbaka.

Kvinnor letar efter olika män och de dåliga killarna brukar vara mer olika du vet .. De kallar inte och text som de “fina killarna” de ger henne till och med intrycket att de är andra tjejer medan de fina killarna svär att de bara har henne och hon lämnar fortfarande för den dåliga killen.

Tjejerna … de dyker upp när de dåliga killarna frågar dem ut eftersom det är hennes enda möjlighet att vara med honom.

När du spenderar hela dagen och pratar i telefon skulle hon inte ha det som kommer att se dig eftersom det finns lite eller mindre av dig är hon ännu inte att se eller höra om, när du ger allt till dem på telefon skulle de sannolikt inte vilja ha mer.

Att skaffa en tjej blir lätt när du har skapat attraktion och att skapa attraktion du måste “spela svårt att få “du måste lära dig att komplimera mindre om du vill spela” svårt att få “och äntligen måste du få henne att bli kär. Det finns inget som att vara på ett datum med en fin tjej som är upphetsad över dig. Det blir enkelt! Jag menar alla saker. Se ett steg för steg sätt att fråga henne – fråga en tjej

Klicka här för att skriva kommentarer.

  • Gå med och skriv din egen sida! Det är lätt att göra. Hur? Klicka bara här för att återgå till skillnaden.
  • Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
  • Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
  • Prenumerera på den högt applåderade relationen coaching med Dave Anan – Amplified Relationship Coaching