Titta på dina tankar, kolla på dina ord, de kan skada

Vad håller du på att berätta för dig själv?

Titta på dina tankar och dina ord och de kommer att berätta för dig.
Redaktörens kommentarer: Ibland är den mest negativa personen jag hanterar själv. De små meddelanden som upprepas i min hjärna, kan lätt bli förstörelse av mig. Mina interna samtal kan också göra underbara förändringar i mitt liv. Det är inte lätt att titta på dina tankar eller att titta på dina ord.
Jag har funnit att ett av de bästa sätten att se dina tankar och ord är att bli medveten om dem. Det betyder att lyssna på vad som händer i ditt huvud. Det är något jag fortfarande arbetar personligen på i mitt liv. För att se dina tankar är denna lyssnande process absolut nödvändig.

Av Susan Russo

“Det inre talet, dina tankar, kan göra att du är rik eller fattig, älskad eller ofatt, glad eller olycklig, attraktiv eller oattraktiv, kraftfull eller svag.” – Ralph Charell
Vad jag fortsätter säga är att det handlar om vad du fortsätter att berätta för dig själv. Oavsett vilken situation eller omständighet du har att göra med, kommer de ord och tankar som du väljer att beskriva det att avgöra hur du känner.

Till exempel: Jag coachar någon som har träffat en kille i ca 8 veckor. De slog verkligen av och verkar ha mycket gemensamt. Saker gick längs bra och små och små han smsar och ringer mindre och det finns en allmän känsla att han drar bort.

Inte bara känner hon sig avvisad men med det kommer en hel del tidigare sår och smärta. Självklart känns det aldrig bra när någon inte återger samma känslor du har och dina förhoppningar om ett förhållande med den här personen börjar bli blekna. Men…

Som jag alltid säger: “Det är inte vad som händer med dig i livet som är viktigast (för att vi alla kommer att uppleva olika former av motgång och hjärtat), det är hur du väljer att uppfatta det, hur du hanterar det. Och jag borde lägga till, viktigare, hur du hanterar det i ditt huvud.

Hon sa, jag känner mig så deprimerad, jag grät hela natten; Jag ska bara gå hem och gå och lägga mig. Nu, om sanningen är att vi skapar hur vi känner av våra tankar, hur skulle någon känna om detta är vad de sätter i deras huvud?

Hennes svar var, men jag känner mig deprimerad. Jag känner mig så ledsen. Se jag vet att det inte är lätt och det gör ont och du borde gråta; ta det ut, släpp av ångest och fortsätt sedan!
Så hur gör du det här? I det förflutna när jag har besökts av några av livets utmaningar och inte kan tyckas raka (för att mina känslor överdriver min syn), säger jag alltid att jag måste ta mitt huvud tillbaka rakt! Och det gör du genom de ord och tankar du väljer att upprepa själv om denna situation om och om igen.

Du planterar dig två meter fast på marken och kommer från en ställning av styrka. Du vet att du är en bra person som kanske bara har behandlats orättvist, men du kommer att överleva. Du tar tillbaka din kraft och börjar se den med rätt perspektiv genom att berätta sanningen.
I stället för att deprimera dig ännu mer med dina sorgliga tankar om hopplöshet och förtvivlan, tänker du sanningen, som: “Det här suger verkligen; Jag hoppades att det skulle fungera men jag är tacksam att jag bara slösat bort 8 veckor i mitt liv istället för 8 år! ”

Eller “Det gör ont när någon avvisar dig, men tack Gud / Allah / min Högre Makt att han inte är den enda mannen på jorden!” Eller jag är stark och det kommer att gå förbi nu ser jag verkligen honom för vem han är och vem han är klart är inte vad jag vill ha. “

Det finns tusen olika versioner av vad du kan säga som kommer att flytta dig bort från depression och såra och närmare att få huvudet tillbaka på rakt. Det är ditt val.
Om du älskar eller gillar någon och de antingen ändrar sina känslor eller värre än, slänger de dig enkelt till sidan för någon ny, vad kan du göra åt det? Allvarligt, vad kan du göra?
Du kan be dem tillbaka. Det kommer att gå över stort och göra mycket för självkänsla. Du kan hålla fast vid dem i ditt sinne och leva i det förflutna.

Eller du kan hämta bitarna av ditt liv, gå igenom läkningsprocessen och fortsätta. Eller, som jag alltid säger, får du huvudet direkt igen!

Det känns aldrig bra när sakerna inte fungerar som vi vill, men du kan antingen låta det riva dig eller du kan låta det göra dig starkare. Vi växer ofta och lär oss mest genom våra motgångar.
Låt inte någon stjäla din kraft och göra dig svag. Om de väljer en annan kurs, så var det, nu behöver du bara styra ditt skepp i en annan riktning. Det finns en hel stor värld där ute och allt du kan se är en liten person. Gör inte misstaget att göra en annan person hela din värld.

När din lycka beror på att du har någon i ditt liv och de antingen lämnar eller du aldrig hittar dem, blir resultatet dyster. Men om du lär dig att älska dig själv och ditt liv, med eller utan någon, kommer ditt liv att se bra ut ur alla perspektiv.

När saker inte fungerar som du vill, betyder det inte att ditt liv är över det bara betyder att du är på en ny kurs. Nya dörrar kommer öppen och om du inte är upptagen med att titta i det förflutna; du kommer att kunna gå igenom dessa dörrar till en bättre plats än där du är just nu.

Välj vilken typ av tankar som kommer att bemyndiga dig, inte begränsa dig. Välj att se fram emot istället för bakom dig och välj att ta tillbaka din kraft.

Susan Russo blir snabbt känd som en mirakelarbetare för att omvandla människors liv. Hon har förmågan att vända negativa omständigheter till möjligheter att förändra livet. Oavsett var du är i livet Susan vet hur du hjälper dig att uppnå vad du vill. För att lära dig mer om Susans produkter och tjänster, gå till Susans webbplats. Och plocka upp en kopia av hennes GRATIS ecourse också!

Artikel Källa datingtipsforfindinglove.com
Mer från dating tips för att hitta kärlek
Dating tips för att hitta kärlek rekommenderas
GRATIS Online Dating Course (JohnKingDatingBlog)
Din platta din öde recension (dieter som fungerar)