Att locka tjejer … Att vara attraktiva för kvinnor

Frågan om att locka tjejer och få dem att bli kär i kärlek skulle alltid hålla oss att undra. hur får jag henne att locka till mig …? ”

Jag skulle vilja upprepa det mötet och att hålla flickor är inte en lätt sak att göra, åtminstone inte när du går till de vackra.

En fullständig personlighetstillverkning krävs. Du måste börja tänka som de redan framgångsrika killarna.

Det är inte så lätt men det är möjligt. En fullständig framgång med kvinnor kan uppnås genom denna beprövade teknik.

Och framför allt måste du vara redo att gå in i spelområdet och prova vad du har lärt dig. Du måste förstå detta; om du inte är villig att prova vad du läser på den här sidan, så finns det absolut inget annat vi kan göra avtryckaren nivån på relationssucces du verkligen önskar.

Den viktigaste och nödvändiga aspekten av att locka tjejen är att man vill ha en önskan att gå in på spelområdet och praktisera det du läser om här. Så vad väntar du på? Låt oss gå in i spelområdet!
Vi har blivit så vana vid de “enkla sätten att göra saker” – gråt och ber om vackra tjejer att ge oss en chans verkar lätt, medan hela denna process verkar lite tråkig – tvingar oss att lätt återgå till det vi är mer bekanta med.

Låt oss börja med att locka tjejer; Den perfekta inställningen som får vackra tjejer att springa mot dig. Låt mig raka på det … följ mig, jag tar dig till den förväntade destinationen.

Lär dig lite av kvinnors psykologi

Att locka tjejer involverar en hel del processer som du inte bara läser i en bok och spelar, du måste inkulcera den i ditt system. Om du kan få en tjej attraherad kan du få någon tjej attraherad. Nästan alla tjejer tycker lika, de vill ha nästan samma sak. Vi pratar om hur man bygger ett förhållande från att bara se henne att leva lyckligt någonsin efter.

Låt oss säga att det är din klasskamrat som har blivit ögon på dig från ett avstånd och du har undrat hur du ska komma igenom henne.

Hur tycker kvinnor? Vilken typ av killar går de efter? De tuffa eller de enkla, fina, pratsamma, alltid gråtande, alltid tigger – vad tycker du? Låt oss säga att du är en vacker tjej, vem skulle du kasta dig på, hur skulle du bestämma den perfekta killen?

När du arbetar med kvinnor är det absolut nödvändigt att du förstår att “handling talar högre än ord” …. ingen anledning att berätta för henne att du är mannen. istället vara bara mannen.
VAR MANEN !!!, om du vill datera vackra tjejer. Få din handling tillsammans och börja tänka klarare, kvinnor är inte alla diamanter, de är överallt. Om du förlorar en, var redo att prova med en sötare, gråt inte, klagar inte, riktiga män gör inte allt som grillar och whining.

Släpp den Wussy Attityden

Innan någonting annat, släpp den wobby attityd om du vill locka till sig tjejer. Några killar har väldigt låg självförtroende och på något sätt tror de att de kan muta sin väg till hjärtat av en vacker tjej genom att erbjuda tjänster, som tycks vara mindre än en fläkt.

Killar har använt sig av att skära tjejer med materiella saker ..

. försöker locka tjejer med gåvor och pengar, som om de är en del gudinna och vi är deras ämnen. Vi tycker att sjunga hennes sånger och ge henne komplimanger skulle få henne att tycka om oss mer men nej, det skulle inte.

Medan användningen av komplimanger sannolikt inte kommer att få vackra tjejer att springa efter oss är det också en fel metod att locka tjejer. Ta till exempel du är en vacker tjej med över tio killar som kör efter dig! Hur kommer du att veta vilket som är bäst?

Tänk på det; kommer du att gå med den som kom att sjunga vardagssången om hur vacker du är och hur han ville vara med dig? Varje kvinna letar efter en mogen kille, en självsäker kille som kan hantera sig och ta hand om situationer. Inte en tiggare, inte en pleaser, inte en mindre kille … en bättre kille!
Så vem skulle hon gå hem med? Jag satsar på att hon skulle leta efter den tuffa mannen i huset, den med en unik karaktär inte “trevlig karaktär”. Det är därför som det ser ut som vackra tjejer är alltid fasta med de “dåliga killarna”. Varför?

En tuff kille ger sin lilla tid, nästan inga komplimanger, och säger alltid att de inte är tillräckligt bra, vilket får dem att arbeta svårare att förbättra.

Varför frågar vackra tjejer “hur ser jag ut?” De vill komplimangeras och när de inte klarar det, arbetar de hårdare. Den dåliga pojken gör det medvetet eller omedvetet att få heta tjejer fångade till dem. Medan trevliga killar sjunger ut tungan för att bli så upphetsad och så småningom hamna förlora.

Spela lite svårt att få

I ett försök att locka till sig tjejer, är vi frestade att skötta vackra tjejer med försiktighet. Som om de kommer att knäcka om vi driver dem hårdare, försöker vi alltid göra vad de säger, ibland efterlämna ett regelbundet mönster som de sålunda har använts till.

Som alltid ringa vid 8 pm eftersom hon sa att det gör henne lycklig, som att berätta för henne att du skulle dö om hon lämnar och alla de överutnyttjade linjerna. Detta håller henne inte, men det kan få henne att le bort på dig U!

Nu säger jag inte att det är illa att behandla kvinnor snyggt … varför inte? Men du behöver inte tänka dig över en ny tjej.

Oftast återkallar vi omedvetet in i “wussie” -staten – tiggläget. – Det verkar som om vi är anslutna som standard för att fortsätta göra det oavsett hur högt meddelandet om självförbättring låter.
Att spela “svårt att få” sorts får oss att föryngras … sätter oss tillbaka i kontroll. Kan du klara dig och försöka att inte ringa henne idag? Försök inte sätta en kärleksbrev i fickan. beter sig som om du har andra affärer att springa innan du ser henne och sedan observera hur hon reagerar.

Vi tittar på att locka tjejer, bygga attraktion på tarmen, tills hon slänger allt annat på dig med vild överge.

Tanken är inte att vara “wuss” utan att vara ansvarig. Ta henne in i ditt rum, låt henne tro att du kommer att slå på henne, som alla andra killar gör, ta sedan ut henne igen som om du inte tänker på det. det blir henne förvirrad.

Det goda med att kvinnor inte vet vad du ska göra nu är att det ger dig ett gratis pass för att göra nästan vad som helst, men jag förväntar mig inte att du gör det onormala. Arbeta inte av dig a ** försöker imponera på henne; du kan bara bli mer deprimerad, vara dig själv. I processen att locka tjejer kan du lära dig och förbättra.

  • Kraftfulla tips för att locka Wonder Girls
  • Hur att vara attraktiv – Att locka kvinnor
  • Oavsett om du köper gåvor är en bra idé
  • Mer om att attrahera nigerianska tjejer
  • Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
  • Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
  • Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching