Du och ditt förhållande | Dating tips för att hitta kärlek

Så här hittar du ut om han är redo för en exklusiv relation

Målet med de flesta kvinnor som daterar är att så småningom vara i en exklusiv dating relation i hopp om att leda till något mer permanent (vad det än betyder för dig). Du kan aldrig anta det bara för att du har träffat din kille i några månader att han anser din relation exklusiv. Det måste finnas en överenskommelse mellan er två innan du kan veta vilken nivå din relation är på. Om du inte läser resten av denna post »

Hur slutar du vara behövlig och clingy och rädda ditt förhållande

Filed Under (Du och ditt förhållande) av Shana den 14-12-2009
Taggad under: Råd, problem, relationer
[inbäddat innehåll]
Kvinnor blir klamiga av olika anledningar men vanligtvis har det att göra med förhållandet vi har med våra föräldrar och våra tidigare romantiska partner. Denna behoven kan leda till att din kompis känner sig frustrerad och kan leda till att han slutar ditt förhållande. Så att du kan undvika en datakatastrof, här är några tips för att minska behovet av behov i ditt förhållande
Planera din tillsammans tid. Vet du när du ska se varandra nästa eller nästa gång du pratar? Att inte veta kan lägga till din ångest om ditt förhållande. Ha regelbunden planerad tid tillsammans. En vanlig tid att ringa Läs resten av denna post »

Jag är säker på att du alla inser att män och kvinnor tänker annorlunda.

Om du har läst boken Män är från Mars, är kvinnor från Venus av John Gray, du vet att vi inte bara tänker annorlunda, men vi har också tydligt olika behov när det gäller kärlek.
Män är ego-drivna och måste känna sig beundrade, erkända och uppskattade. Det är väldigt viktigt för honom att veta att du känner igen de goda sakerna han gör och att du uppskattade honom för att göra dem. Genom att följa kursen kommer du att ge honom den känslomässiga tillfredsställelsen han behöver.
Här är tre sätt att möta sina grundläggande behov och visa honom hur läsa resten av denna post »
0 kommentarer
Läs mer