Hur du kan chatta upp kvinnor effektivt

Några chattrader fungerar, även om andra inte gör det. Några flirtiga tillvägagångssätt arbetar för många människor men har katastrofala effekter på andra. Skulle du se filmen “Bad Teacher” skulle du ha upplevt flera typer av båda.

En hel del kan anges för uthållighet av anledningen till att du borde fortsätta försöka att du står inför en möjlighet att sätta på en andras barriärer lägre. Men vård borde tas med detta speciella tillvägagångssätt medan du kan utlösa den alternativa effekten.

Uthållighet i att chatta upp en kvinna har en bättre chans att arbeta om humor är inblandad. Det är ganska svårt för en kvinna att få upprördhet tillsammans med dig om man får henne att skratta. En gymlärare inom den här filmen tillämpar den här metoden och att han verkligen i slutändan blomstra i sitt uppdrag.

Den ungdomliga pojken jämförde, som tillämpade det större allvarliga och djupt tillvägagångssättet, vindar upp och misslyckas elakt och öppet skämmer den ungdomsfulla damen som överväger förutom sig själva. Du kommer inte långt inom dejtingsplatsen när de känslor du framkallar i flickan som du vill ha är bland förlägenhet. Detta är ett komplett nej-nr.

Men hur kan du välja en effektiv chat sponsor när varje individ är extremt annorlunda med vad de kan tycka om, intelligent, söt eller rolig? Bunnlinjen går in i sitt sinne och tänkande på samma sätt som de är benägna att tänka på. Avsluta med tanke på hur du känner eller om vad du vill säga.

Tänk hellre på det svar du vill framkalla och hur du bäst kan göra det hända målet. Vad ska hon ha? Vad ska hon känna igen? Vad kan hon hitta roligt eller underhållande eller sött eller lämpligt? Placera dig själv i hennes skodon, så kommer du att kunna uppnå detta. Minns i det slutresultat du vill uppnå, varefter leta efter ett sätt att få fram det.

Möjligen har du ingen förståelse för hennes preferenser. Om så är fallet söker du inte nödvändigtvis på henne eller hörs henne och tar emot de meddelanden som kommer att kommuniceras tydligt via ett antal olika medier. Exakt vad låter hennes typ av klänning du veta? Exakt vad får hennes hobbies veta om henne? Exakt vad säger hennes vänskap och vanor om henne? Exakt vad låtsas det med vilket medel hon talar eller rör sig eller uppför sig?

När du börjar söka, söker verkligen, kommer du inse att du kan utöva en hel del någon som klagar över ens från ett område. All den tidigare undermedvetna informationen ger dig ledtrådar när det gäller vad som kan vara det bästa sättet att prata med henne.

Du behöver bara arrogansen så att du kan gå in i hennes skor och lita på dina instinkter. Och när det är tveksamt om det ultimata sättet att använda humor är det en bra stödplan, även om du än en gång behöver missa, tänka på frågan “Vad ska hon tänka är roligt?”