Bryta upp … Hur man bryter upp … Varför brytningar

Om du bara hade en uppbrott med din flickvän, och bara inte vet vad du ska göra Låt oss hjälpa dig att fatta ett beslut.

Men om du är i ett underbart förhållande och vill hålla uppbrott och dess antecedents i bukt,
då är hela den här sidan för dig, få girded, lära sig att lyckas med kvinnor mot alla odds

Det finns flera anledningar till en uppbrott. Ofta upptäcker vi betydelsen månader eller till och med år innan det faktiskt händer.

Att träffa en vacker tjej som utsätts för många killar på hennes dagliga aktiviteter är inte ett enkelt dyk att ta. Du skulle definitivt inte klippa hennes fötter tillsammans, förmodligen för att hindra henne från att se andra killar,
Nedan är de viktigaste orsakerna till ett uppbrott, hur man står upp och tar kontroll. En tjej kan välja att lämna en kille för en eller alla dessa skäl.

Män kroppens frågor

Detta är ett problem som knappast talas om i relationer, men det är en av orsakerna till många uppbrott. Om du vill kunna få kvinnor och behålla dem måste du ta hand om din kropp. Mer om Mäns kroppssaker
När det finns ett bättre alternativ.

Det här är den främsta orsaken till en uppbrytning, när du hör en kille säger något, “hon är nu med Mike” … sobbing. Den här typen bryter upp resultat när Joe’s flickvän byter till en bättre kille, förmodligen hans bästa vän på grund av Joe’s okunnighet om det inre spelet. Det finns ett spel som är inblandat när man arbetar med kvinnor. Vissa vet inte ens att det finns ett spel … Kanske borde jag kalla den metod. ja! Ett bättre sätt att säga det är att det finns en slags attityd som håller kvinnor och det finns en annan typ som skickar dem bort.
Vi är alla en gång presenterade de möjligheter vi längtade efter. En kvinna som jag har lärt mig av erfarenhet, söker ständigt ett bättre alternativ. På området för relation, kärlek och dating är korsmattning tillåten. En kvinna kan byta läger om hon så önskar, likaledes mannen, karlarna brukar hålla flickor, särskilt de söta genom att spendera mycket … köpa gåvor.

Nu är frågan hur du kan bli starkare än någon annan kille, utan att spendera mycket, bli skadad eller slita ut. Få självförtroende, men det bästa rådet är att du själv aldrig överträffar dig själv för att behaga någon. Om hon inte skulle stanna en dag utan att glömma din rikedom, håll dig klar!
Aldrig en tendens att undvika att bryta upp eller försöka upprätthålla ett förhållande med mer pengar, gåvor eller service

Osäkerhet

Det här är ofta en viktig orsak att bryta upp, En kvinna vill lita på en man, hon vill följa fotsteget hos en man som kan ta djärva steg, inte en pojke. Jag sa en gång att en kvinna aldrig skulle lita på dig med sin kropp när du inte litar på dig själv. De flesta killar är bara ute för att slå på det, gör det … lägg dig. det är allt de tycker om men det finns en enkel stege som tar oss till den platsen … Det arbetar på oss själva och omarrangerar vårt inre spel men det här området är ofta förbisedt.

När en kille tror att han inte lägger till. när han tycker att han inte räcker för den vackra tjejen när han placerar sin flickvän över sig själv. osäkerhet är inte säker, inte säker, vet inte om du är tillräckligt bra, inte veta vad du ska göra nästa. Jag känner en kille som gråter i den minsta provokationen och tänker på att hans tårar skulle hjälpa honom att hålla henne.

Så mycket som att gråta är en väldigt svag metod för nedlåtande tjejer, Det är också en stor tid avstängning för vackra tjejer. En man ska leva starkt och tala starkt. OK du är inte en soldat, jag vet, men lite manlighet krävs, så lär dig att ta djärva steg och fatta beslut
Vet du att lika mycket som förtroende skapar attraktion så gör svaghet avvisande attraktion. De är lika och motsatta

Sexuell tillfredsställelse

Det här är det sista jag kommer att prata om på den här sidan, men det är också en av huvudorsakerna till en upplösning. Okej, du vet allt om dating tips för män, du har följt plocka upp linjer till den sista sidan, kan locka kvinnor genom att bara titta på dem men vet väldigt lite om sängarbete, då borde du vara redo för en klass eller två .

Många killar skulle argumentera för någon längd för att bevisa att de är mycket effektiva på sängen, det är när vi chattar med killarna, inte när din flickvän försiktigt slår den genom dina högra öron, så att du inte kunde arbeta ut henne. det är depreciating !!

  • Se den här sidan
  • Helt om hur man skriver en Break Up Letter
  • Spice upp ditt sexliv väldigt
  • Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
  • Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
  • Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching