Cocky Funny … hur man pratar och får flickor lockade

Jag vill bara att du ska ha en förståelse för cocky funny och dess användning i kommunikation. Det är denna metod att prata som ofta ger upphov till attraktion.
Det här är den pratande stilen som hjälper till att vända bordet runt … så att det ser ut som att hon är den som jagar dig.

En viktig sak om cocky roligt är det faktum att det måste vara lustigt och roligt.

Om du inte försöker detta, skulle du inte tro hur stor det är eller förstår vad det gör för kvinnor.
Låt oss säga att du pratar med en het tjej i en klubb och hon gjorde roliga drag som du inte förstår och du säger något som: “Hej, jag hoppas att du inte planerar att ta mig hem ikväll, det är jag inte så lätt, varför börja inte med att få mig ett annat glas champagne. ”

Detta gör att det ser ut som om hon är allt efter dig. Då var hon som “Nej, varför säger du det” … skrattar åt vad du sa. Det får dem att skratta, ta bort “wuss” attityd från oss och presentera en bättre kille som är rolig och förmodligen säker. Men några killar skulle hävda att det låter som att skryta … läs vidare !! Du ringde en vacker tjej i telefonen, och hon misstänkte att någon annan var med dig. Då frågar hon, “Vem är där med dig?” Okej, jag vill att du ska förstå detta, det är grunderna i cocky-funny.

Det kan inte finnas någon annan i ditt rum men din svartsjuka flickvän som misstänkte någon var in och frågade. Vid den här tiden är det lätt att börja krympa, genom att säga något som “älskling, du vet att jag inte kan vara med någon annan än du”.

Det här är en bra kille när det gäller frågor som detta. Det ser trevligt och väldigt anständigt ut, men en tuff kille håller tjejer gissade hela tiden genom att prata roligt roligt och säger något som “Jag är med en väldigt fin tjej som bara inte skulle släppa mig.”

Eller när en tjej frågar, “Vilken bil kör du?” du kan ljuga och argumentera allt du vill eller du kan helt enkelt bli tuff och säga “Varför inte bli allvarlig och sluta fråga alla de barnsliga frågorna. Jag vill hellre bli allvarlig innan en hetare tjej dyker upp.”

Låt oss säga att du gick upp till en dam och sa “hej” och hon såg mindre intresserad och då säger du “Jag hoppas att du inte är skrämd av min närvaro”.

“Jag vet att du sällan har snygga killar som jag pratar med dig, säger att du vann en lotteri idag” och hon säger:

“Åh min gud, vem tror du att du är?” Du fortsatte: “Vi kan bara prata om det om du muta mig med ett annat glas (vad som helst du gillar).”

Kille, det är kockigt roligt, och det finns inget bättre sätt att ta tag i en damas uppmärksamhet. Här såg du ut att hon är den som jagar dig. Du ställer dig över henne i kommunikation. Det är ett utmärkt första steg; det skapar förväntningar inom henne, ivriga att känna dig mer, för att få fler av dig.

Det lämnar ofta en hård bild av dig. När du gör sådana uttalanden bär hon det utseende som kan göra dig skrämmad, “vem tror du är”, typ av utseende.

Det mesta av vad man tänker på att jaga kvinnor borde bli utprövad tills perfektion uppnås.

Utan att prova den här tekniken skulle du inte riktigt veta om saker som “Talking Cocky Funny” kunde få en tjej att jaga dig. Du behöver inte långa sidor för att bli övertygad. Gå in i fältet och försök spela det.

För en vecka, ge komplimanger, glöm cocky funny, berätta tjejer som du inte kan göra utan dem, knäböj när du vill ge henne något, berätta för dem att du kommer att vara eländig om de lämnar dig, be henne om en kyss. Berätta för henne att du inte kan sova utan sin snygga kyss, tvätta fötterna, skämma bort dem på “trevligt pojke” och rapportera sedan till mig.

För ytterligare en vecka, ger knappast komplimanger. Ge dem intrycket att det finns andra tjejer som försöker komma in. Fråga om hon kunde dö för dig; berätta för henne att tjejer dör för snygga killar som du. Berätta för henne att det är anpassat för kvinnan att knäböja sig när han accepterar någonting från mannen. Berätta för henne att hon skulle arbeta hårt för att hålla dig; följ sedan hennes svar och rapportera till mig.

Vi måste pröva dessa saker för att ha en detaljerad bild på vad kockigt roligt samtal gör med vackra tjejer. Det gör inte ett meningsfullt, arg uttal eller varnar henne på allvar, det är en lugn sätt att föreslå det uppenbara, eller hur du vet att det borde vara, samtidigt som du placerar dig själv ovanför.

Det finns inget bättre sätt att berätta för henne att du är mannen.

Du gick inte upp till henne och sa, “Hej Sandy Jag är mannen, jag är den som borde vara huvudet och jag vill att du ska respektera mig eller det här förhållandet kommer att vara över.” Du berättar för en kvinna hur saker ska vara med dina dagliga handlingar. Försök prata och hon skulle berätta att du inte kommer att prata mer än henne.

När du frågar en dam till hennes nummer och hon säger: “Varför inte ge mig din, jag ringer dig.” Du kunde ha sagt, “Nej, jag vet att du inte skulle ringa, eller ska du ringa, okej, jag ska ge det till dig men lova bara att du kommer att ringa”. Låt oss bara säga att du förlorat en annan söt tjej.

Men om du hade sagt något, “Jag vet att tjejer inte är rika och sällan laddar upp sina telefoner, och jag kan inte ta en annan tjej som blinkar mig varannan minut tills mitt batteri w ent flat “- det är kockigt roligt. Eller du kan säga” Varför inte ge mig ditt nummer och se hur jag ringer dig 50 gånger på en dag eftersom det är allt jag gör, ring kvinnor, jag är arbetslös. ”

Jag sa en gång till en tjej och hon var som, “Okej, glöm det, varför skulle jag ge dig mitt nummer när du inte skulle ringa?” “Jag sa aldrig att jag inte skulle ringa,” svarade jag, “Okej, jag ska försöka mitt bästa”, avslutade jag. “Jag hatar skräp”, thundered hon nästan. Då sa jag: “Tja, sedan du nu jagar mig, kommer du definitivt att få mycket rubish för att jag inte har hela tiden i världen att spela Romeo.” “Då kommer det här förhållandet inte att fungera,” sade hon, på ett ganska lugnt sätt.

Jag har ofta använt denna mening “Jag ska försöka mitt bästa” för att få sina förväntningar höga och jag ringer alltid inte när de förväntar mig att.

Jag bröt en gång på en kvinna och hon stod precis inför mig och sa: “Se, jag hatar nonsens.”
Medan du kommunicerar på den lilla roliga vägen, bör du alltid stå tuff. Tig inte; berätta för henne att du är kungen och hon är din drottning. Berätta för henne att en drottning lyssnar till kungen. Med denna mening lyfte du henne upp men inte längre än normalt. Det är det bästa sättet att komplimera, inte få henne att känna sig långt från din liga.

Berätta för henne hur du sällan pratar med tjejer nyligen för att de borde dig med alla sina “snälla ta mig attityd”.

Oavsett hur vacker hon är, när du pratar hårdare kommer hon alltid att ta sitt rättmätiga ställning, vilket är vid din sida och inte på ditt huvud. Jag ville bara att du skulle få en glimt av kockig rolig som det kommer att nämnas på många andra sidor.

Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här

Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching