Brutet hjärta … Komma över din ex-flickvän

Ingen förhandlar någonting för ett brutet hjärta i början av ett förhållande, det händer när vi minst förväntar oss det, och söndrar oss ofta. När vi trodde att vi redan var på väg mot alteret, när vi trodde att det kom samman och plötsligt bryts det i stycken.

Jag slår vad om att du har försökt ditt bästa, du gjorde allt du trodde var rätt, du ber om ursäkt när du gjorde fel, köpte gåvor, såg massor av filmer tillsammans och besökte platser, vackra ställen som håller påminner dig om henne.

Du kunde ha kommit över det nu, men tanken på henne, alla ställen du har varit tillsammans, alla pengar du spenderade på henne.

Den tid och energi som investerats verkar verkligen riva dig ifrån varandra. Tanken att bygga ett annat förhållande från grunden verkar vara den mest skrämmande aspekten, men du älskade henne, du vet bara inte varför hon inte kunde se den.

Chicken skulle inte ens acceptera att hon hade fel på något sätt, hon kunde antagligen vara en av de tjejer som fortsätter att tänka att de är på toppen, jag kallar dem – Wonder Girls. De beklagar dig hela tiden även när det är deras fel. undrar flickor inte alltid det faktum att de kunde ha fel. De bär sig av en sådan egotism som om de var en del av det besättning som skapade världen.

Kille, det är dags att komma över ditt brutna hjärta

Först berättade en vis man en gång. “Det finns inget behov av att gråta över spilld mjölk”, om du försökte ditt bästa och det fungerade inte, då är det dags att prova en annan. Kanske tanken på att närma sig en annan tjej och allt som “börjar på nytt” blir dig sjuk, de är bara två sätt att läka ett brutet hjärta. Du kan prova en annan tjej eller lära dig hur du kan få henne tillbaka

Efter en splittring, när människor fortfarande bryr sig om sina sår, finner de det svårt att gå vidare med ett nytt förhållande, de har problem med att locka tjejer mest gånger

Ofta utvecklar de ett slags hat mot det motsatta könet. Den “generaliserade” typen hat mot det motsatta könet.
De brukar stänga sig ifrån resten av världen när situationen blir skarp, men i slutet av dagen har du bara två alternativ, du kan antingen få henne tillbaka eller närma sig en annan tjej och börja prata omedelbart. Så varför inte sluta gråta sluta vårda dina sår och börja omedelbart, låt oss hitta en lösning på problemet
Vill du få henne tillbaka eller åtminstone prova på rätt sätt? Få henne tillbaka

Eller se den här relaterade sidan – Broken Heart – Gratis tips för att hantera brutet hjärta och hitta sann kärlek.
Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här

Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching