Chatta upp linjer – topparna och även fallgroparna

När det var någonsin en årlig tävling om de värsta chattstegen, kunde din tävling vara hård. Självklart är chattsponsor verkligen ett ostlikt och ofta uppriktigt absurt försök för humor, som främst används som en isbrytare. Men kommer de någonsin verkligen att arbeta?

Historien indikerar att de gör det – i slutändan fortsätter chattraderna att användas, och ofta är bara ord och handlingar som är effektiva upprepade genom historien. Att ha en chattsponsor är dock det allra bästa du troligen kan förvänta dig verkligen synd om att försöka humor som leder till en riktig konversation. Jag tvivlar på någon dam, genom att höra “ta på dig kappan, du har dragit!”, Har någonsin verkligen deltagit i garderoben i ett frenet tillstånd.

Chattsponsor används huvudsakligen när den person som använder den söker efter kortvarig fling, med många chattlinjer som är skräddarsydda för att matcha detta exakt. Linjer till exempel “Den enda verkliga faktorn som jag skulle vilja ha mellan vårt förhållande är Latex!” Och “skruva mig om jag har fel, men du måste krama mig, inte?” Inte i slutändan antyder jag en önskan att ha långsiktigt åtagande! Men även män som vill ha ett långsiktigt engagemang lutar sig mot tanken på att chatta upp linjerna så ofta, att tro på dem är den ultimata isbrytaren.

Vilka är topparna och även fallgroparna med att använda chattrader? Nåväl är topparna par och mellan. Kanske hittar du den främsta en damen på planeten som inte tidigare hört din unika favoritlinje, och hon blir smickrad och rolig. Mycket mer sannolikt, kommer någon dam, efter att ha hört en konfigurerad chattsponsor, bara att lämna. Fallgroparna är mycket mer sannolika, så när vi kan – här är en ny idé! – varför börjar du inte med en enkel “hej?”