Vad är det bästa online datingwebbplatsen för dig?

Så många val.
Det finns så många olika typer, stilar och sorter av allt från äpplen till bilar. Så det är bara naturligt att när det gäller att hitta en online datingsida får du massor av val. Ibland, för många val.
Att hitta den bästa online-datingsidan för dig är inte lika enkelt som att välja den största och dåligaste eller den minsta. Det handlar om att bestämma hur du datum och vilken typ av män du vill träffa.
Genom att förstå vilka typer av datingsidor som finns där ute, kommer du att ha en bättre chans att välja online-datingsidan som passar dig.

Kompatibilitet Dating Sites vs. sök och bläddra webbplatser

Det handlar om frihet. Frihet att välja. Inte att välja är alltid en bra sak. Sidor som eHarmony and Chemistry.com är kända för sina kompatibilitetstester. Dessa tester används för att matcha dig till personer som du kommer att vara kompatibla med. Match.com och Lavalife är båda online-datingsidor där du söker eller bläddrar efter dina matcher. Båda typerna av webbplatser har sina framgångshistorier.
Om du är blyg eller inte särskilt säker på online-dating, är en kompatibilitetsplats bäst för dig. En bläddrings- och sökwebbplats skulle fungera bäst för någon som är öppen för att träffa många typer av män, personlighetskunskap och veta att de kanske måste kyssa några grodor för att hitta prinsen.

General Online Dating Site vs Niche Dating

eHarmony, Match och många av de större platserna är allmänna datingwebbplatser. Vem som helst och alla kan gå med och du kommer att träffa män från olika bakgrunder, kulturer, raser och religioner. En nischdating webbplats riktar sig till en viss grupp av människor, vanligtvis fokuserad på en utvald religion, aktivitet, hobby eller livsstil. Det finns platser för de flesta religioner, det finns också sådana för interracial dating, BBW dating, vegetarian dating, ensamstående dating och dating för geeks.

Medan en nischplats kan verka som ett bra sätt att träffa människor som delar ditt intresse, kan du begränsa dig själv. Om webbplatsen är baserad på något du är passion för, till exempel din tro eller husdjur eller din livsstil, än dessa platser är perfekta för dig. Om det bara är ett passande intresse är du bättre med en allmän online-datingsida.

Betala Site vs Free Online Dating Sites

Många människor gillar inte gratis online-dating webbplatser. Medan de flesta online-datingsidor inte är så bra finns det några bra, som Plenty of Fish och OK Cupid. Anledningen till att många människor inte gillar gratiswebbplatser är på grund av antalet personer med flera konton, övergivna konton och jerks som fortsätter att registrera sig under nya namn efter att de har slängts bort från webbplatsen. Gissa vad, samma saker händer på betalningssidor, endast i mindre antal. Fördelen med en betalningsplats är att folk måste betala för att prata med dig, vilket vanligtvis betyder att de vill döma någon.

Medan det handlar om preferenser handlar det också om ekonomi. Anmäl dig inte för en webbplats du inte har råd med. Om du kommer att behöva kämpa för att betala, är du mer benägna att avbryta tidigt och inte skörda alla fördelar med att vara på en online-datingsida. Online-dating kan ta tid, det är bättre att vara på en fri sida på obestämd tid, då att vara på en lön webbplats för några månader.

Etablerad webbplats Vs. New Online Dating Site

Nu och då dyker ett spännande nya online-datingsida upp. Att dra dig in, de erbjuder gratis prov som håller i månader, reducerade priser och andra godsaker. Nu ska du aldrig sätta ner en gratis, lång förlängd försök av en webbplats som kan fungera för dig. Men du måste komma ihåg att det finns en anledning att de ger dig alla dessa bra saker. De behöver medlemmar! Medan du kanske har en månad eller två för att testa sin tjänst, kanske du inte möter många män, beroende på din plats.

Nya platser är bra för alla att försöka.

Det fungerar bäst om du bor i en storstad eller någonstans där många använder online datingsidor. De flesta människor på dessa platser kommer att vara samma män som du träffas på de etablerade platserna. För att sticka ut ändra din profil avsevärt och använd ett annat foto. Du kan få mer uppmärksamhet på en ny online-datingsida om den har färre kvinnor än män.

Dessa är bara några funktioner som en online-datingsida kan erbjuda. När du bestämmer vad du vill, anmäler dig till en gratis provperiod, som många webbplatser erbjuder. Ta en titt och se om de har vad du letar efter. Använd den här försöket för att se att många lokala aktiva medlemmar är i ditt område och om du matchar någon av dem. Att gå igenom ett fåtal försöksmedlemskap hjälper dig att bestämma vilken är den bästa online-datingsidan för dig.

Medan du väljer ett online datingsida är viktigt, vet du vad du ska göra när du hittar rätt webbplats? Du kan lära dig att klicka med honom när du deltar online.